ÖNEMLİ! 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin dikkatine

Lütfen dikkatlice okuyunuz.

1. 3. ve 4. Sınıflar için Üniversite Havuz Dersleri'nin ZORUNLULUĞU KALKMIŞTIR.
2. Sadece 3. sınıfta güz döneminde SBK 205, SBK 305 ve bahar döneminde SBK 206 derslerini alan ya da alacak öğrenciler için en az 1 adet İngilizce Havuz dersi ZORUNLUDUR (AKTS toplamını 30'a tamamlayabilmek için). Bu öğrenciler eksik AKTS aldıkları dönemde ekle-sil haftasında form doldurarak istedikleri dersi alabileceklerdir.
3. Eğer 4. Sınıf olup herhangi bir nedenle geçen sene en az 1 İngilizce Havuz dersi alamamış ama SBK dersleri almış öğrenciler var ise, onların da eksik AKTSleri olduğu için yukarıdaki işlemi (ekle-sil formu) uygulamaları gerekmektedir.
4. AKTS eksiği olmayan ama yine de Havuz dersi seçmek isteyen öğrenciler (mesela dil öğrenmek için) de bu işlemi ekle-sil döneminde form doldurarak yapacaklardır.
5. 4. sınıftaki öğrenciler bir Türkçe ve bir İngilizce Üniversite Havuz Dersi yerine Bölüm Seçmeli Derslerinden toplam 4 ADET (20 AKTS) DERS seçeceklerdir (3 adet yerine).
6. Bu kayıt döneminde, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerinden havuz dersi ekleyenlerin dersleri silinecektir. Daha danışman onayına gönderilmemiş kayıtlarda da havuz dersi eklenmemesi gerekmektedir.
7. Daha önce havuz dersi almış, ama transkriptinde o ders aldığı dönemden başka bir dönemde görünen öğrencilerden, sorunun düzeltilmesi için İVEDİLİKLE danışman hocalarına durumu anlatan bir mail atmaları beklenmektedir.
8. 3. Sınıftaki çakışma düzeltilmiştir, öğrenciler kayıtlarına devam edebilir.
9. Bu sene mezun olmayı planlayan öğrencilerinin MUTLAKA kayıt döneminde ya da en geç ekle-sil haftasının başında transkriptlerinin çıktısını alarak danışman hocaları ile görüşmeleri gerekmektedir.
10. Başarılı bir dönem dileriz.

Uluslararası İlişkiler Bölümü